Groep 7152

Ontstaan en doelstelling van Groep 7152

In 1971 plaatsten twee vriendinnen een oproep in Vrij Nederland onder nummer 7152. Zij wilden graag met meer lesbische en biseksuele vrouwen in contact komen. Er kwamen veel reacties op en er was sprake van zoveel herkenning dat men besloot elkaar vaker te ontmoeten.
Groep 7152 is een landelijk netwerk dat het leveren van een bijdrage aan de bewustwording van LBT vrouwen ten doel heeft. Groep 7152 biedt deze vrouwen de mogelijkheid contacten met elkaar te leggen, waardoor onder meer onderlinge steun kan worden gevonden in een heteroseksueel gerichte maatschappij. De groep vindt haar kracht in solidariteit en opvang, met de nadruk op het verwerven van zelfredzaamheid.

Donatrice (lid) worden van 7152

Als donatrice toon je je betrokkenheid bij 7152. Het betreft een bijdrage van € 30,00 per jaar. Meer mag natuurlijk. In ruil daarvoor ontvang je van ons gemiddeld zes keer per jaar ons digitale blad Amarant en een pasje. Met dit pasje krijg je veelal korting op de activiteiten die door Groep 7152 georganiseerd worden.Kijk voor meer informatie op de website van Groep 7152.

Aanmelden kan door een email te sturen naar de dona-administratie. Vermeld je naam en adres en de administratie zorgt voor de rest.

Reacties zijn gesloten.