17 september 2017

Het hoost buiten nu ik het verslag schrijf. Het hoost, net als de afgelopen weken. Alleen de dag van onze bijeenkomst liet het weer zich van de beste kant zien. Het was droog en zacht buiten. Weer om je stappers aan te trekken en de natuur in te gaan. Gelukkig vonden desondanks ook veel dames de weg naar de Grote Catacomben.
Het zat Marja en Olga -onze DJ’s- niet mee. De apparatuur deed het, maar op de een of andere manier liep de muziek niet over de boxen. En wat is een bijeenkomst zonder muziek?! Ik heb ze erg druk gezien met alle stekkertjes en uiteindelijk is het gelukt. Fantastisch dames. Ook Vera liep wat onrustig rond, want de nootjes waren én bleven zoek. Gelukkig kwam ook daar een oplossing voor. Bij deze beloofd dat er de volgende keer extra veel nootjes zijn.

De huidige en nieuwe webmaster in gesprek.

Cock had alles weer gezellig versierd, er waren weer heerlijke drankjes en zalige saté en de dames bij de entreetafel heetten iedereen welkom. We konden weer nieuwe vrouwen begroeten en dames die ik nog van gezicht kende van járen geleden. Eén van de nieuwe dames meldde zich gelijk aan als vrijwilliger. Van harte welkom Maria. En Marianne meldde zich aan om mee te denken met de website en deze over te nemen zodra mijn gezondheid verder afneemt. Na afloop hebben we in de Drieharingstraat een prachtig glas Chardonnay gedronken op deze samenwerking. Ik heb er alle vertrouwen in en wat is het een geruststelling dat het onderhoud van onze site gewaarborgd is. Helemaal blij ging ik naar huis.

50plusminus! Het bezoeken en behouden meer dan waard. 19 november is onze volgende bijeenkomst.

Mieke

Reacties zijn gesloten.