16 juli 2017

Onze zomerbijeenkomst is altijd wat rustiger en ondanks dat we “concurrentie” hadden van de finale van Wimbledon, een spannende etappe in de Tour de France, de 1ste wedstrijd van het EK damesvoetbal (die de Leeuwinnen wonnen!) en het Damespad die haar jaarlijkse evenement hield, druppelde het toch lekker binnen. Veel nieuwe dames konden we verwelkomen en hieronder een verslag van twee van hen.

Hallo……

Wij waren vanmiddag voor de eerste keer bij de bijeenkomst van 50plusminus. Bij het weggaan vroeg Vera of wij misschien een stukje wilden schrijven voor de website.
Vol goede moed en nieuwsgierigheid vertrokken wij vanmiddag richting Utrecht om voor het eerst een bijeenkomst van 50plusminus bij te wonen. Volop bekend met 7152 maar nog niet met 50plusminus maar..qua leeftijd horen we er dus bij.
Na een hartelijk welkom bij de entree werd er voor ons gelijk een kennismakingsgesprek geregeld met Vera, de voorzitter, en hebben onder het genot van een kop koffie leuke en interessante informatie gekregen.
Daarna…… De Catacomben. In het begin voelde het wat onwennig omdat we niet wisten hoe het er aan toe gaat. Maar die onwennigheid veranderde heel snel in een thuis voelen. Gezelligheid, aardige vrouwen, de vloer op, dansen en meezingen op leuke muziek. Voor de stille trek was er heerlijke vegetarische hartige taart en aan de bar een lekker koel drankje. We wilden eigenlijk maar een paar uurtjes gaan maar omdat het zo leuk was zijn we tot bijna aan het einde gebleven. Absoluut de moeite waard om dit vaker te doen. We kijken terug op een heerlijke bijeenkomst.

Yvonne en Yvette

Reacties zijn gesloten.