20 december 2015

2015-12-04Met mijn Yaris Verso waarvan Marja de bodem speciaal voor deze gelegenheid had laten verzinken waardoor er veel meer ingeladen kan worden, gingen we 12.20 naar De Grote Catacomben in Utrecht.
Om een uur ging iedereen aan de slag om alles in de Kerstsfeer te brengen. Kwart voor drie was het koffietijd en zag de hele ruimte er Kerstfeestelijk uit!
Tegen een uur of vier begonnen de bezoeksters zich te melden bij de tafeldames en tegen vijven was het al aardig druk. Er klonk kerstmuziek op diverse dansritmes en iedereen vermaakte zich prima, zo te zien.
Vrijwilligers waren steeds druk in de weer om het iedereen maar naar de zin te maken. Deze keer waren er diverse dames die voor het eerst of na héél lange afwezigheid de stap weer gewaagd hadden om naar de 50plusminus te komen. Ze vertelden mij dat dit zeer moeilijk was voor hen. Toch waren ze achteraf blij, dat ze gegaan waren. ‘Het is hier zo’n goede sfeer’, werd er dan gezegd!!
Een dame was zelf door bezoeksters uitgenodigd om bij hen te komen zitten….want alleen is ook maar alleen!  Heerlijk zulke bezoeksters die met je meedenken en op zo’n drukke bijeenkomst de rol van PR-vrouw op zich nemen!
Bijzonder was de reactie te noemen van een dame die aan vrijwilligers op het einde van de Kerstbijeenkomst meldde: ‘Mijn leven is vandaag begonnen!’ Deze uitspraak mag misschien theatraal in de oren klinken bij sommige mensen, maar mij ontroert zo’n zin. De 50plusminus heeft bestaansrecht door de opmerking van deze vrouw, want we werken iedere keer met enthousiasme voor vrouwen met onze hele groep. Iedereen is bij ons altijd van harte welkom!!

Rest me onze lezers van de site fijne feestdagen en een gezond en harmonisch 2016 toe te wensen. Tot 17 januari, dan vrije entree en …. een Nieuwjaarsborrel!!

Zie een impressie van deze bijeenkomst en informatie over de nieuwjaarsborrel van 17 januari ook op facebook!!

Een tevreden voorzitter
Vera

Reacties zijn gesloten.