16 augustus 2015

Na nog een vrij warme nacht van zaterdag op zondag voelde de zondagochtend erg koel aan. Zachtjes vielen er fijne regendruppels tegen onze slaapkamerramen…
Verwachtingsvol reden Marja en ik om een uur of een naar de Catacomben. Immers, hoeveel bezoeksters zouden er vandaag onze middag en avond gaan bezoeken? Augustus ….nog vakantietijd….dus…..
Opvallend was bij deze bijeenkomst van 16 augustus dat we zoveel nieuwe gezichten zagen. Het was gezellig druk, er werd veel gedanst en veel gepraat in onze aparte ‘praatruimte!’ Er heerste een ontspannen oergezellige sfeer!!

2015-08-01

Bijzonder was nu ook de aankondiging van onze eerste Happy Hour!! Het bord, dat al eerder getoond was op onze website, werd met vrouwelijke macht opgehangen aan de muur. Het werd met applaus van alle bezoeksters ontvangen. Daarna klonk het toepasselijke nummer ‘Happy’van Pharell Williams dat dan ook door iedereen werd meegezongen.

Helaas hebben we op deze bijeenkomst ook afscheid moeten nemen van onze vrijwilligster Geesje, die na vier trouwe jaren van bardiensten het stokje overdraagt aan een ander! BEDANKT GEESJE, namens ons allemaal!!!!
Moe, voldaan, maar met veel nieuwe e-mailadressen voor het versturen van toekomstige uitnodigingen van onze bijeenkomsten, reden Marja en ik huiswaarts…….

Vera.

Reacties zijn gesloten.