15 juni 2014

parasolsWat was het een zonnige zondag!

‘De Grote Catacomben’ werd ‘s middags weer gezellig versierd, de ballonnen bij de trap naar beneden opgehangen en de tafels buiten gezet.  Ondanks de Oeral festiviteiten en het kampeerweekend van Flevovuur hadden we toch nog een kleine 50 bezoeksters die ons bezochten!! Fijn dat er ook weer twee ‘nieuwe dames’ waren die de weg naar ons vonden op deze zondag.
De taart en de hapjes van de keuken waren erg in trek en de barvrouwen hadden het ook druk. Door het zonnige weer werd natuurlijk ook flink gebruik gemaakt van de tafels buiten. Toch wisten de diskjockeys Marja en Puck de dansvloer geregeld goed vol te krijgen met hun gevarieerde muziekaanbod.

Veel te vroeg naar onze zin was het al weer tijd om het afscheidslied van Nick & Simon in te zetten: Deze avond loopt ten einde! Ik zal de tekst onder dit bericht plaatsen zodat -wie dat wil- de volgende keer zelf ook het afscheidslied mee kan zingen of in ieder geval het refrein. Het is echt een lied dat bij de 50plusminus past. Leuk ontdekt door onze diskjockey Marja!!

Mijn eerste zondag als voorzitter zit erop en ik moet zeggen dat het een eer is om voor zo’n gezellige, hardwerkende groep bezig te zijn. Ik hoop dat we in de vakantiemaand augustus onze trouwe bezoeksters weer terug zullen zien. Dus … tot dan!

Vera Buitinga.

Couplet 1
Het was fijn om weer eens hier te zijn,
Lang niet gezien, lang niet gesproken.
Maar het ging te snel voorbij,
Het einde is al aangebroken.
Deze avond was geweldig,
De sterren schenen helder, helderder dan ooit.
Aan de hemel, aan de hemel boven jou.

Refrein
Het is al weer voorbij
Deze avond loopt ten einde
Het duister zal verdwijnen want de morgen komt er aan.
Het is al weer voorbij
Deze avond loopt ten einde
Maar laat ons samen zingen voor we weer naar huis toe gaan.

Couplet 2
Gezelligheid dat kent geen tijd
Maar de barvrouw wel, zij wil sluiten
Naast mij staat ’n mooie meid.
Zij wil met mij mee naar buiten.
Deze avond was geweldig.
De sterren schenen helderder, helderder dan ooit
Aan de hemel, aan de hemel boven jou.

Reacties zijn gesloten.