20 april 2014

20 april, 20-jarig bestaan groep 50plusminus, einde 10 jaar voorzitterschap Marian!

20140409Een zon overgoten Paasdag op 20 april, we konden het ons toch niet beter wensen!! Maar…. zouden er wel genoeg vrouwen komen op deze feestdag? In ieder geval waren er al wel zo’n vijftiental dames om 11:00 uur aanwezig om de Catacomben klaar te maken voor een feestelijke lunch.
Deze lunch werd door de stuurgroep aangeboden aan haar vrijwilligers als dank voor de prima inzet van de afgelopen tijden. De Paaslunchtafel zag er vrolijk uit en die lunch was voortreffelijk te noemen dankzij het Bretonse tintje dat Dian van “Bretagne aan tafel” aan haar gerechten gaf. Ook onze eigen “keukenprinsessen” hadden heerlijke gerechten bereid. Bij aanvang van de lunch memoreerde en dankte Vera alle medewerksters die zich in het verleden en in het heden voor de 50plusminus hebben ingezet. Bijzonder noemde zij het dat er nog steeds 30 vrijwilligers zijn die zich hier elke twee maanden weer enthousiast voor inzetten. Na dit welkomstwoord lieten alle dames zich de lunch goed smaken!!

Daarna was het moment gekomen om afscheid te nemen van Marian als voorzitster van de 50plusminus. Namens iedereen overhandigde Vera haar als dank een prachtige oorkonde en tevens drie keer een versierde hoofdletter T.
Deze hoofdletters stonden voor :
– T van 10 jaar van Trouw aan de 50-plusminus
– T van Tomeloze inzet en de
– T van Tijd besteed aan diezelfde groep
En om die tijd na het voorzitterschap een beetje te kunnen invullen, kreeg Marian een aantal cadeaubonnen voor haar grootste hobby het boetseren. Na het grote applaus van alle dames voor Marian sprak zij zichtbaar ontroerd haar laatste dankwoord als voorzitter uit en overhandigde zij de voorzittershamer aan de nieuwe voorzitter.


 

Iedereen moest weer aan het werk om de Catacomben klaar te maken voor de bezoeksters. Tegen vijven riep Vera de oprichtster van de 50plusminus, Hens van Rijswijk, naar voren en verraste haar met een mooi boeket als dank.

De voorzitter van Stichting groep 7152 (het volledige bestuur was aanwezig) sprak woorden van dank naar Marian en de hele stuurgroep van de 50plusminus. Tevens wenste zij de nieuwe voorzitter veel succes toe. Alle dames kregen een paasei en een boekenbon. Dit werd zéér gewaardeerd door iedereen.

De in het begin gestelde vraag: ”Komen er wel genoeg dames bij dit mooie weer?” kunnen we nu beantwoorden met: Jazeker! Er waren namelijk 88 dames die genoten hebben van de zon, de geweldige sfeer, de muziek, het dansen, de hapjes, de vriendelijke hardwerkende vrijwilligers en natuurlijk hebben ze vooral genoten van elkaar!

Dus vrouwen in Nederland genoeg redenen om op 15 juni aanstaande weer onze gezellige middag te bezoeken in de Catacomben. Wees welkom!

Let binnenkort dus op de vrolijke uitnodiging van onze PR- vrouw Joke!
Vera Buitinga (voorzitter)
Els Wilders (vice-voorzitter)

Reacties zijn gesloten.