8 oktober 2017 (Vrijwilligersdag)

Op zaterdag 8 oktober hadden we de jaarlijkse vrijwilligers-bijeenkomst van 50plusminus in Utrecht. Wederom in het Bartholomeushuis. We werden om 12:45 uur verwacht, beneden in de Serre. Een sfeervolle ruimte!
Vera ontving ons met een praatje, verwelkomde iedereen en speciaal Maria. Maria is nieuw en komt de werkgroep Hand- en Spandiensten versterken. Verder vertelde Vera ook wie er afwezig waren: Marijke (tafeldame), die in het ziekenhuis ligt om dat ze vrijdag ervoor aan haar heup geopereerd was. Ook Hank (bargroep) ligt in het ziekenhuis vanwege een darmonderzoek en Monique (keuken) vanwege een slijmbeursontsteking aan haar schouders. Ze wenste hen veel sterkte toe.
Daarna kregen we een smakelijke lunch met allerlei hapjes en sapjes, allemaal erg lekker. Na de lunch werden er foto’s gemaakt van de stuurgroep en de werkgroepen! Wat een geweldige sfeer! En wat werd er veel gelachen!
En ………. er zou ook nog een verrassing komen. We zagen al wel een tafel vol cadeautjes staan, dus dat zou wel een bingo moeten zijn. Even later arriveerde Lady Marie-Rosé Korsakov! Zij was de Grote verrassing! Op een zeer komische en hilarische wijze heeft zij ons door de bingo heen geleid. Veel prijzen werden er gewonnen, iedereen was enthousiast en wederom werd er veel gelachen. Voor mij werkte die bingo heel verbindend.

Ik zelf kijk terug op een fantastische bijeenkomst. Zo fijn om in deze groep te mogen werken.

Eindhoven, 8-10-2017. Anna.

 

 

Vrijwilligers dag van Vijftig plus 7152

Voor de jaarlijkse vrijwilligers bijeenkomst van 7152 50+ zijn we zaterdag 7 oktober 2017 bijeen gekomen. Veel was er niet bekend, alleen dat er een vergadering, een lunch en een verrassing zou zijn. Aangezien ik vorig jaar een erg leuke dag had gehad, ging ik er vol verwachting naartoe. We werden om 12.45u. ontvangen bij de lunch, waar een korte en bondige vergadering plaatsvond. Alles was helder en duidelijk en behoefde geen uitgebreide discussies. Daarna een heerlijk verzorgde lunch en lekker bijpraten met elkaar.
Daarna zou de verrassing plaatsvinden………………….. Er kwam een bijzondere gast, Marie-Rosé Korsakov en zij verzorgde een hele gezellige Bingo met allerhande prijzen en 2 mooie hoofdprijzen, nl dinerbonnen voor 2 personen. Nu hou ik helemaal niet zo van spelletjes en als ik dit van te voren geweten had, was ik waarschijnlijk niet aanwezig geweest, maar ik heb me laten verrassen en eerlijk gezegd is het een hele fijne middag met veel plezier geweest.
Na afloop bij de borrel was er volop gelegenheid om verder met elkaar te praten en kennis te maken met nieuwe leden van het vrijwilligersteam. Het was een goed georganiseerde middag met een fijne groep gemotiveerde vrouwen, die zich in zetten voor het dansplezier van onze roze 50+ vrouwen. Dank je wel bestuur en ik ga met veel plezier verder om deze club bij te staan.

Verslagje door Adriana
 

En ook een lieve reactie van Olga aan de voorzitter:

Heb gister een hartstikke leuke middag gehad, bedankt daarvoor ook aan de andere vrouwen van de stuurgroep. De sfeer maak je natuurlijk zelf met elkaar, maar de organisatie komt jullie toe. Nogmaals dank, een fijne dag nog en we gaan er weer voor!!!

Lieve groetjes…………Olga

Reacties zijn gesloten.