Bijeenkomst 18 en vrijwilligersdag 24 september 2016

Bijeenkomst 18 september en onze vrijwilligersdag op 24 september!

Twee belangrijke gebeurtenissen voor onze 50plusminus werkgroep voeg ik toch maar even samen tot één geheel! De bijeenkomst van 18 september werd vrij goed bezocht met een totaal van 65 deelnemers. Normaliter telde ik alleen het aantal verkochte entreebewijzen, maar Von – onze barcoördinator – wees me op het feit dat onze vrijwilligers ook mee dansen , drinken en eten en dus wel degelijk meetellen bij het geheel van het aantal bezoekers. Vanaf nu zal ik ze dan ook aan het totale aantal deelnemers toevoegen. De bijeenkomst was erg gezellig! Wat mij dit keer bijzonder opviel was, dat twee oudere dames, die naar verluidt lang niet meer bij de 7152 bijeenkomsten geweest waren, ontzettend veel plezier hadden bij het dansen. Ze swingden met zijn tweetjes naar harte lust tot en met het eind van de avond. Het was een plezier om naar ze te kijken.!! Na het slotlied bedankten ze Marja, onze DJ, nog persoonlijk voor de heerlijke muziek!

Ja… en dan onze jaarlijkse vrijwilligersdag! Het was weer een zonovergoten dag, die alles voor iedereen zo extra plezierig maakte!! Afgezien van de zinvolle ochtendvergadering is deze dag bedoeld om onze vrijwilligers en de stuurgroep die een jaar lang hard voor de 50plusminus gewerkt hebben, eens heerlijk te verwennen. Voor de tweede keer vond deze dag plaats in het Bartholomeüsgasthuis in Utrecht, een prachtige en sfeervolle locatie. Je voelt je daar thuis, mede door de vriendelijke bediening van het aanwezige personeel. ’s Middags was er een heerlijke lunch, waar iedereen van genoot.
MBDaarna maakte het optreden van Marijke Boon deze dag toch wel héél speciaal!!! Haar mimiek, haar muzikaliteit, haar veelal geestige, spitsvondige teksten hebben de volle zaal – 80 vrouwen en 2 mannen – doen lachen! En ja ….soms mochten we meezingen en…. dat klonk best goed!! Natuurlijk was er een speciaal boeket voor haar en na afloop kwam “La Boon” nog gezellig een wijntje met de vrijwilligers op het zonnige terras meedrinken! Tegen kwart voor vijf ging iedereen moe maar tevreden huiswaarts. Voorwaar….het was een vrijwilligersdag met een gouden randje!!

Vera.

Hieronder begint de diavoorstelling van de vrijwilligersdag.

Prachtige historische locatie.
Aandachtig gehoor.
De bardames.
Alma, Adriana & Gon.
Overleg tafeldames.
Gon (PR) en Marja (Muziek).
De bardames olv Von.
De keukendames olv Els.
De "versier" dames Anna en Cock.
PR overleg.
Pauze op zonnig terras.
Speelschema.
Vera en Marijke.
Vera kondigt Marijke aan.
Het gaat beginnen!!
Verstopt.
Marijke
Menige tekst ontlokte een glimlach.
Marijke ging er helemaal voor!
Bloemen voor Marijke.
Vrijwilligers en ereleden na afloop.
Ontspannen na het optreden.
Nog even napraten.
Onze charmante voorzitter.

Reacties zijn gesloten.