Verslag 2e wandeling 7 sept

Lunch aan het KrommerijnpadVervolg Krommerijnpadwandeling 7 september.

Het zonnetje verrast me, terwijl ik naar buiten stap richting auto, richting trein naar Utrecht, dan kijk ik nog even naar de actuele binnengekomen mails: niets gewijzigd.

Vervolgens zie ik in de hal van CS Utrecht al de eerste wandelaar. Vrij snel erna volgen er meer. We wandelen naar bus 41 richting Bunnik. Stukje lopen tot het theehuis en daar zat Marianne al op ons te wachten.
Aanmelden, rondje koffie en aan de wandel…
Wat een prachtige omgeving is het hier toch. Iedereen loopt te genieten. En zoals het bij ons Roze vrouwen past: we zien een regenboog… inclusiviteit ten top
Na een uurtje of anderhalf ontdekken we een leuke lunchplek en de daad maar meteen bij het woord gevoegd…tijd voor een boterhammetje, een cracker en niet te vergeten…. de aardbeien van Marianne.
Tijdje lopen en het begint te miezeren en toen kwam er toch een hoosbui.. niet te kort. We duiken onder de bomen en in de struiken, de paraplu’s komen er ook aan te pas en de poncho… dit gaat prima zo!
Een dik kwartier houden we dat vol en vervolgens is het plots droog!
Na een half uur arriveren we bij paviljoen ‘Buiten’ in Odijk, waar we ons te buiten gaan aan de diversiteit aan pannenkoeken!

Een dag met een gouden randje…vraagt om herhaling!!
Hou de nieuwsbrief in de gaten!!

   

Wandelen langs De Krommerijn  Bestemming bereikt
 
 

Reacties zijn gesloten.