Bijeenkomst 17 maart 2019

Het was best spannend op onze bijeenkomst van 17 maart 2019. Zouden alle speeddaters wel op tijd komen, want er waren er maar liefst eenentwintig! Hebben we onze ruimte wel op tijd omgetoverd tot een leuke en gezellige ruimte??

Ja hoor, dat is ons allemaal gelukt en iedereen kwam op tijd. Koffie werd ingeschonken door de vrijwilligers van de keuken. Tafels zagen er gezellig uit met bloemen en er waren heerlijke hartjes om van te snoepen.

Vera hield een kort toespraakje en Marianne gaf een uitstekende uitleg hoe men na een ronde moest wisselen van plaats.

Iedereen had het echt naar zijn zin, want er werd gezellig gepraat en ook vaak gelachen. Na drie minuten en soms na vier minuten moest men weer van plaats wisselen.

Na de speeddate werd de ruimte weer klaargemaakt voor de “gewone” bijeenkomst en door de hulp van Maria, Anna, Cock en Rena was het zo voor elkaar!!

Ja… en dan die bijeenkomst!!! Tjonge, jonge, jonge, er waren in totaal 98 vrouwen!! Niet te geloven. De DJ’s hadden het super druk. De dansvloer was steeds bezet, iedereen genoot echt! Dat kwam niet in het minst door de muziek die Marja en Olga draaiden natuurlijk. De keukenprinsessen verkochten de heerlijkste hapjes en de bardames Teunie, Yolanda, Agnes en Von hadden het ook superdruk!!

Dan kan een voorzitter van de 50plusminus niet anders dan trots en tevreden zijn!! Trots vooral op haar vrijwilligers en tevreden met het eindresultaat!

Vera

Reacties zijn gesloten.