Lieve bezoeksters van onze Nieuwjaarsbijeenkomst en opening Lustrumjaar!!

Wat waren we verrast door het geweldige aantal vrouwen (120) dat op ons jubileum aanwezig was!! Jullie lieten ons zien dat de 50plusminus er toe doet, dat de  oudere vrouwen ook van feesten en dansen houden. En hoe!! De dansvloer was de hele middag en avond volledig bezet!! Er werd luidkeels meegezongen bij bepaalde nummers, iedereen had plezier.

Ons jubileumjaar heeft nog meer verrassingen in petto… Blijf daarvoor Gon Teunissen volgen op Facebook en geef je HIER op voor onze nieuwsbrief.

Ik wil graag besluiten met jullie te danken voor jullie bezoek op 20 januari!! Een zéér tevreden en gelukkige voorzitter, Vera

Toespraak voorzitter 50 Plusminus

Toespraak Adriënne Nijssen namens 7152

Een paar foto’s om de sfeer te proeven

De toespraak van onze voorzitter die in het filmpje te beluisteren was kun je hieronder nog eens nalezen

Welkom lieve vrouwen op ons nu al weer 25 jarig jubileum!

Wat zouden wij geweest zijn zonder de voorzitters van onze 50plusminus, die toch altijd weer de eindverantwoording hebben: Hens, Anneke, Bea, Maria, Marian en momenteel ikzelf.  Helaas is Maria Schroder, partner van Puck, in november 2017 overleden en vanwege gezondheidsredenen van de andere vrouwen kunnen alleen Puck en Melisande hier vandaag aanwezig zijn.

Puck zorgde destijds voor de muziek in hotel Smits en ook hier vele jaren in de Catacomben en Melisande stond achter de bar in hotel Smits.  Tevens zaten Puck en Melisande beiden in de stuurgroep van voorzitter Marian.  Daarom, Puck, wil ik jou eren met een boeket bloemen. Ontzéttend bedankt lieve dame voor jouw enorme inzet voor de 50plusminus.

Maar….natuurlijk mogen we onze huidige 30 vrijwilligers niet vergeten die 6x per jaar ervoor zorgen, dat jullie hier in de Catacomben een gezellige middag hebben. Denk aan: de hapjes in de keuken, de feestelijke aankleding  in deze Catacomben, de heerlijke muziek van onze DJ’s , de vrolijke gesprekken bij de bar en bediening en niet te vergeten de vriendelijke tafeldames die jullie altijd verwelkomen. Dan onze website waar Mieke en Marianne trouw voor zorgen en niet te vergeten onze Gon die verantwoordelijk is voor de PR en FaceBook.  Geef ze een geweldig applaus, want ik ben echt supertrots op ze!!

Ik wil het verder hierbij laten, maar niet voordat ik jullie allemaal een gezond, gelukkig en een kleurrijk 2019 heb toegewenst en eventjes, echt heel eventjes…..denken we vanmiddag niet aan die afschuwelijke Nashvilleverklaring.  Ik zou zeggen: Laten we gaan genieten met elkaar en van elkaar!! Dank jullie wel!!

Reacties zijn gesloten.