21 mei 2017

5 powervrouwen

Wauw…….op 21 mei 2017 wakker worden in Nederland met de zon op je gezicht!

Kan niet beter zou je denken… Maar tegelijkertijd bekruipt me dan ook een gevoel van: “Oei, mooi weer, zouden de bezoeksters van de 50plusminus dan wel zin hebben om bij ons te komen?” Gauw zette ik die gedachten maar weer uit mijn hoofd en na een kom “gezonde” havermoutpap, die mijn lief altijd voor ons maakt, vertrokken we met onze trouwe Yaris Verso ( auto!) welgemoed naar de Grote Catacomben.
We wisten dat we bij deze bijeenkomst, door omstandigheden, een flink aantal vrijwilligers zouden moeten missen. Dus bij de vergadering van onze stuurgroep in maart hadden we al besloten dat de overigen zich extra zouden gaan inzetten. Met vereende krachten werd Cock, coördinator va de Hand&Spandiensten, geholpen met al haar taken.
De bardienst was ook enigszins onderbezet. Maar Von, coördinator van de bargroep, werkte net als Teunie en Agnes keihard om de 69 bezoeksters van de nodige drank te voorzien. Zelfs één bezoekster bood zich spontaan aan om de glazen op te halen. Leuk is dat!!
Ook de tafeldames, Adriana, Rian, Marijke , Mieke en Bernadette hebben zich kranig geweerd!

Bedankt voor jullie inzet, jullie zijn echte POWERVROUWEN!!

Ja….en met dit weer stonden alle ramen van de Catacomben natuurlijk wagenwijd open…. Veel vrouwen waren gezellig buiten aan het kletsen met op de achtergrond de muziek die binnen gedraaid werd. Het was echt oergezellig!! Er werd ook volop gebruik gemaakt van de hapjes van onze keuken. Wat te denken van de overheerlijke saté van Els en Sylvia, de wraps van Pien, de heerlijke hartige taart van Lineke and….last but not least de smakelijke appeltaart van Monique.

Keukenprinsessen: “WELL DONE”

Na een laatste drankje aan de bar bij Jan, gingen we om 21.15 moe maar voldaan huiswaarts!!

Vera

Reacties zijn gesloten.