19 maart 2017

Zondag 19 maart organiseerden we voorafgaand aan onze bijeenkomst onze jaarlijkse speeddate. Helaas waren er wat afmeldingen en zelfs 2 no-shows, maar dat mocht de pret niet drukken, want deze speeddate was “klein, maar fijn”. De tafels zagen er prachtig uit met de roze tulpen en bakjes met lekkernijen, waarin de hartjes met de teksten natuurlijk niet ontbraken. Ondanks dat Vera net een fikse griep achter de rug had, had ze dit weer perfect georganiseerd. Later zaten er ook leuke stickertjes op de boekjes. En dat zegt wat over onze vrijwilligersgroep die allemaal vroeger gekomen waren om alles te regelen.
Om 11:00 uur waren we al aanwezig om de kelder te versieren en de tafels klaar te zetten. Els en Sylvia zorgden voor koffie en thee en wat lekkers voor de deelneemsters en na hun binnenkomst zaten ze al snel aan de bar genoeglijk te praten met elkaar. Een sfeer die we ook terugzagen tijdens de speeddate.
Vrijwilligster Anna was jarig, maar kwam toch naar de bijeenkomst om het samen met ons te vieren. Ze had een heerlijke traktatie meegebracht en natuurlijk hebben we voor haar gezongen. En pardoes viel ze ook nog in bij de speeddate, zodat het wat gemakkelijker zou verlopen. Super gedaan Anna!
In januari was de bijeenkomst erg goed bezocht, maar deze bijeenkomst deed er zeker niet voor onder, in tegendeel. Wat was het fijn om jullie allemaal te ontvangen, we hebben gezien dat jullie genoten hebben van de muziek en de heerlijke hapjes, maar vooral met en van elkaar. Daar doen we het voor. De keuken was totaal uitverkocht, de grote bar kreeg het haast niet aangesleept, de dames achter de entreetafels waren druk en de fijne muziek klonk door de ruimte. Lieve vrijwilligsters ook jullie ontzettend bedankt. Tot 21 mei dames, wij gaan er dan weer voor!

Het speeddate hoekje met op de tafels o.a. prachtige roze tulpen.

Vrijwilligster Anna was jarig, maar kwam tóch naar de 50plusminus.

Het is hard werken voor de vrijwilligsters, maar er is veel plezier.

Reacties zijn gesloten.