15 januari 2017

Zondag 15 januari jl. waren we al om 12:30 uur in Utrecht om te versieren en alles klaar te zetten. Na afloop drinken we altijd koffie en deze keer brachten we ook een toost uit op elkaar en de bijeenkomst die komen ging. We waren nog even bang dat het vanwege het weer niet zo druk zou worden, maar niets was minder waar : het liep storm en was oergezellig.

“Happy New Year” was het lied waarmee we onze bijeenkomst afsloten!! Het werd door een aantal enthousiaste bezoeksters nog uit volle borst meegezongen. En bij het refrein gingen alle armen vrolijk de lucht in. Werkelijk…. een bijeenkomst met een gouden randje!!

De sfeer was de hele middag en avond enorm goed, de dansvloer was constant bezet en de keuken was helemaal “uitverkocht!!” Er waren jongere en oudere bezoeksters, maar een ieder had het bijzonder naar haar zin. Ook de ruimte waar gepraat en gegeten kon worden was volop in gebruik.

Vóór het lied “Happy New Year” vroeg onze oudste vrijwilligster, Cock, (81) ook nog even het woord: Het is natuurlijk héél fijn lieve dames, dat jullie hier nu met zo velen aanwezig zijn op deze gratis nieuwjaarsbijeenkomst, maar we hopen dat we jullie ook weer op onze volgende bijeenkomsten mogen verwelkomen!!
Nou Cock, die woorden kwamen recht uit je hart en deze woorden kunnen volledig door de hele stuurgroep van 50plusminus en alle vrijwilligers onderstreept worden!

Toch moet me als voorzitster van de 50plusminus nóg iets héél belangrijks van mijn hart, namelijk de wijze waarop al onze vrijwilligsters zich ingezet hebben bij deze bijeenkomst is echt formidabel te noemen!!! Al van vanaf 12.15: Auto’s uitladen, ’s avonds weer inladen, Catacomben versieren en die ’s avonds weer opruimen, inrichten van de DJ ruimte en vervolgens ook weer opruimen, keuken klaarmaken, koffie zetten, hapjes eetklaar maken, bij de bar drank klaarzetten, glazen spoelen, aan het eind alle verkochte drank tellen and last but not least de vriendelijke tafeldames met hun wensen en onze barbonnendame… Door omstandigheden konden ook nog een paar vrouwen die dienst hadden niet komen. Zonder één enkele wanklank werden die diensten gewoon overgenomen door anderen!! Petje af dames….

Een enorme trotse voorzitter.

Reacties zijn gesloten.