15 mei 2016

Bijeenkomst Eerste Pinksterdag 15 mei.

Het was erg fris die Eerste Pinksterdag. In de stad was het om half twee niet erg druk, Het zou zomaar ook een voorbode voor onze bijeenkomst kunnen zijn!
Voor onze twee DJ’s, Marja en Olga, was het een echt belangrijke zondag omdat ze de twee nieuwe mengpanelen gingen uittesten. Een van de twee moest het vandaag worden en daarbij ging het natuurlijk om de geluidskwaliteit van ieder mengpaneel.
Met behulp van Von, Sylvia en Vera die op de dansvloer luisterden naar de geluidskwaliteit kwamen de DJ’s er uiteindelijk uit en werd er gekozen voor de meest stevige en compacte uitvoering van het mengpaneel.
Inderdaad werd die voorbode, waarover ik in het begin sprak bewaarheid. Het was niet druk op de bijeenkomst, maar wel gezellig! Zoals een bezoekster mij toevertrouwde: “De vorige keer was het erg druk, maar nu heb ik veel meer kunnen praten met allerlei vrouwen.”
Waarschijnlijk had de opkomst ook met het lange Pinksterweekend te maken en de treinverbinding vanaf Geldermalsen naar Utrecht ontbrak die dag.

Maar niet getreurd! Gewoon op naar de zomerbijeenkomst van 17 juli!

Vera

Reacties zijn gesloten.