17 januari 2016

2016-01-0120160117

Lieve vrouwen,

De Nieuwjaarsborrel van 17 januari 2016!!

‘Kom op Vera, vóór de koffie gaan we eerst met zijn allen proosten op het nieuwe jaar!’ commandeerde Cock, coördinatrice van de H&S diensten. Ik sputterde wat tegen met zoiets van: ‘Iedereen is nog bezig….’  ‘Nee, nu!!’ was haar klare antwoord. Ja, en wie ben ik dan om het, op zo’n gebiedende toon uitgesproken ‘bevel’, te negeren!  ‘Allemaal eerst proosten op het nieuwe jaar,’ schalde ik door de Grote Catacomben. Iedereen kwam, hief het glas, proostte met elkaar en Anna van de H&S diensten heeft hier direct een foto van gemaakt.

Half vier kwamen de eerste bezoeksters binnen. De tafeldames wensten iedereen persoonlijk een goed en gezond Nieuwjaar toe. Gaandeweg werd het drukker en drukker en de vrouwen genoten zichtbaar van onze Kir-Royale die we ieder jaar aanbieden!
Behalve de Kir werd ook de vrije entree zeer op prijs gesteld! We zagen veel nieuwe gezichten, maar ook bekende gezichten van mensen die vroeger ooit bij 7152 geweest waren en nu bij zichzelf dachten: ‘Kijken hoe het daar nu is!’ Reacties: ‘Wat is het hier knus en gezellig, lijkt op de sfeer van vroeger’….
Ook fijn dat Mieke F. (met partner), die door omstandigheden een paar jaar niet meer als vrijwilliger bij ons gewerkt had, aanwezig was en meldde dat ze haar diensten als tafeldame weer gaat oppakken! Meer dan welkom Mieke!!

Er werd veel gedanst, meegezongen met liedjes en onze ‘keukenhapjes’ gingen vlot de keuken weer uit. In totaal waren er meer dan 70 bezoeksters. Dus… een meer dan geslaagde opening van de start van onze bijeenkomsten op de derde zondag van de oneven maanden.

20 maart hebben we vóór half vier onze speeddate. Bij een aantal van 10 deelneemsters gaat de speeddate door, 20 deelneemsters is het maximum. De aanmeldingen lopen al binnen, maar…. je kunt je nog opgeven via 50plusminus@live.nl

Graag tot ziens op 20 maart!

Vera.

Reacties zijn gesloten.