18 oktober 2015

Iedere keer weer is het spannend hoe de bijeenkomst zal verlopen en hoeveel bezoeksters er zullen komen!! Dit fenomeen geldt niet alleen voor mezelf maar ook voor de vrijwilligsters die bij iedere bijeenkomst steeds paraat zijn. Deze bijeenkomst had een gouden randje om zomaar te zeggen.

2015-10-02Het was druk en oergezellig!! De DJ’s draaiden de sterren van de hemel en zo kon het gebeuren dat we tot kwart over acht door gedanst hebben en het gebruikelijke slotlied door iedereen volop werd meegezongen en ‘geslingerd!!’ Bezoeksters die regelmatig tot het eind toe aanwezig zijn weten wel wat of ik hiermee bedoel.
Er waren ook zeker 12 nieuwe bezoeksters die hun e-mailadres opgegeven hebben voor ons adressenbestand, zodat ze door ons automatisch worden uitgenodigd voor elke 50plusminusbijeenkomst.
Een bijzonder compliment voor onze Vroon van de keukenwerkgroep, die naar voorbeeld van ‘Heel Holland bakt’ een heerlijke chipolatataart gebakken had!
Nu nog de jaarafsluiting met een gezellige Kerstbijeenkomst op 20 december en daarna….. een frisse, nieuwe start op 17 januari in 2016. Ik hoop veel van onze bezoeksters te kunnen verwelkomen op onze Kerstbijeenkomst en/of onze Nieuwjaarsborrel!!!!

Vera

Reacties zijn gesloten.