15 februari 2015

cupidoVijftien februari was een prachtige dag voor de speeddate. cupido2Het was wel koud toen een aantal dames om 11 uur al voor de Grote Catacomben stonden.  Toen er om 12 uur nog niemand de deur had opengedaan en zes dames echt blauwbekten van de kou en spanning (aanvang speeddate 12.45), kwam Marian, die met Joke om twaalf uur verscheen, op het idee om de eigenaar op zijn thuisnummer te bellen. Dat nummer stond op een bord hoog boven De Catacomben.  Geen van de zes dames had dit nummer gezien en ik had het zelf niet in mijn mobieltje staan. (Inmiddels wel!) De eigenaar had voor deze dag ook nog eens een dubbele boeking gemaakt dus….de stress was compleet!! En ja, niet te geloven, tegen vijf voor half één gingen we De Catacomben pas in.

Ongelofelijk hoe snel vrouwen dan alles klaar kunnen zetten zodat de speeddate toch redelijk op tijd kon beginnen. Extra dank hiervoor aan de dames Cock, Von, Els, Sylvia, Mieke en Marja.

Zoals vanouds werd de speeddate (nu voor de laatste keer) weer deskundig geleid door Marian en Joke. Dank hiervoor!! Het was een gezellige speeddate waarbij vaak ontspannen gelach te horen was. Marian en Joke hebben al doorgegeven dat er diverse matches zijn tussen de dames. Fijn zo’n resultaat en we gaan ook zeker volgend jaar weer een speeddate regelen!

Een heel hartelijk welkom ook voor onze nieuwe diskjockey: Olga Simonis. We kenden haar al omdat ze soms op onze bijeenkomsten kwam. In Arnhem hadden we haar stijl als DJ al meegemaakt. We vonden die heel goed bij onze groep passen dus…. hebben Els en Marja de stoute schoenen aangetrokken en haar gepolst voor de functie van DJ bij onze 50plusminus. Dat is gelukt en…… de dansvloer was vol bij haar eerste optreden!! Gefeliciteerd Olga!!

We hebben ook een nieuwe medewerkster voor de PR op onze laatste vergadering mogen verwelkomen: Gon Teunissen. Zij vervangt Joke in het vervolg.
Gon is een gedreven iemand voor de PR en is erg bekend met de roze wereld. Haar eerste daad was een nieuwe flyer voor de 50plusminus; deze zal de volgende bijeenkomst al op onze entreetafels liggen en staat nu al op deze site.

Rest me nog te zeggen dat het een drukke en oergezellige bijeenkomst was met in totaal zo´n zeventig bezoeksters.

Graag tot ziens op 19 april!

Vera.

Reacties zijn gesloten.