19 oktober 2014

Bijeenkomst 19 oktober.

De herfststormen die op de uitnodiging aangekondigd waren zijn aan ons voorbij gegaan! Integendeel het waren meer zomerse temperaturen in het Utrechtse.
Op deze bijeenkomst mocht ik 7 nieuwe bezoeksters verwelkomen en ze het een en ander vertellen over de structuur van onze 50plusminus. Hieronder waren ook twee dames uit Veldhoven. Eén van die dames had de respectabele leeftijd van tachtig jaar!! Volgens mij, ik weet het niet heel zeker, woont ze in een verzorgingshuis. Ze vertelde mij dat mensen altijd aan haar vragen: “Is je man overleden?” “Dat vind ik toch zo vervelend” vervolgde ze, “ik woon in een totaal hetero omgeving en ben zo blij dat een vriendin me nu heeft meegenomen naar Utrecht, ik vind het heerlijk om weer eens onder de vrouwen te zijn. Ik kan niet beloven dat ik iedere keer kom, maar ik vind het hier gezellig.” Later in de middag zag ik haar nog op de dansvloer!!! Te gek toch dat iedereen bij ons terecht kan!
Aan het eind van de bijeenkomst zijn wij als groep nog even een uurtje langer doorgegaan omdat we de verjaardagen van Els en Sylvia hebben gevierd. Ze zijn namelijk twee dagen na elkaar jarig. Het was een intiem en gezellig extra dansuurtje.

Nu kijken we al weer uit naar 21 december. Buiten alle gezelligheid en drukte om is het ook een tijd om eens even stil te staan en dankbaar te zijn voor het feit dat wij in een land wonen waar je grotendeels jezelf mag en kunt zijn. We zien iedereen graag terug om kerst en oud & nieuw met
ons te vieren met als welkom een glaasje Kir Royal!!

Vera

Reacties zijn gesloten.