20 september 2014 (Vrijwilligersdag)

20 September 2014 Vrijwilligersdag in Coffeemania Utrecht-Overvecht.

Al vroeg was de stuurgroep aanwezig om de ruimte ‘vergaderklaar’ te maken en om tevens voorbereidingen te treffen voor de lunch waaraan alle dames wel toe zullen zijn na een paar uur vergaderen. De vrolijke zonnebloemen op de tafels waren al een voorbode van het mooie weer van deze dag!! Iedere vrijwilliger had het programma van 20 september al per mail ontvangen en na de koffie van 11:00 uur met soesjes en stroopwafeltjes kon Vera dan ook voortvarend aan de slag.

Na haar welkom namens de stuurgroep stelden de nieuwe vrijwilligers zich voor: Anna, Mieke en Nathalie. Zij kregen het welbekende 50plusminus notitieboekje als welkomstgeschenk. Vera ging verder met een uitleg over het functioneren van de stuurgroep. Dit voor de nieuwe vrijwilligers maar ook voor diegene die daar nog niet zo veel weet van hebben. Vervolgens het jaaroverzicht dat aansluitend werd afgesloten met het financiële jaarverslag door Marja. Zij gaf een heldere, duidelijke en overzichtelijke inkijk bij dit jaarverslag. Mieke -als webmaster- liet ons horen wat we aan veranderingen op onze website in de toekomst zullen gaan zien. Tevens stelde ze iedereen in de gelegenheid om na de lunch of in de borreltijd de website te gaan bekijken op haar laptop. Els gaf op haar beurt toelichting over het zoeken naar nieuwe ruimte. Uiteindelijk blijkt toch de Grote Catacomben in Utrecht ieders voorkeur te hebben.

Na dit voorprogramma ging iedereen aan de slag met de eigen coördinatrice om gestelde vragen te beantwoorden. Bijna iedereen was binnen de tijd klaar met de opdrachten en men kon dus gaan genieten van de welverdiende lunch.

Na de lunch werden de antwoorden van de diverse werkgroepen besproken. Er waren pittige discussies maar… daar is deze dag ook voor. Na de rondvraag besloten we deze leerzame en vooral nuttige dag met een min of meer aangeklede borrel! Iedereen zat heerlijk buiten in het zonnetje nog flink na te praten, maar de vrolijke foto’s spreken boekdelen.

Het volgend jaar komt er weer een activiteit op het programma te staan. Dit jaar was er vanwege een uitgebreide lunch bij het 20-jarig bestaan van 50plusminus gekozen voor een meer sobere aanpak.

Vera Buitinga, voorzitter
Els Wilders, vicevoorzitter

Reacties zijn gesloten.